Delphi’s in Utrecht

Delphi’s in Utrecht

grieks restaurant Delphi's - Utrecht

Vandaag hadden we een afscheidsfeestje van een collega, borrelen bij Le Journal en daarna eten bij Delphi’s in Utrecht. Ik heb daar gegeten vooraf een carpaccio en als hoofdgerecht een traditioneel Grieks gerecht “Thrakiotiko” – mals kalfsvlees, aubergine, courgette, mosterd, knoflook en oregano (stoof). Als afsluiter van de avond een kopje thee. Het was erg lekker en gezellig! (O ja de foto is al gedateerd, het terras ziet er totaal anders uit!)

Delphi’s
Neude 29
3512 AE Utrecht

0
(43 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top