Van Der Valk Hotel in Cuijk

Van Der Valk Hotel in Cuijk

Van Der Valk - Cuijk

Vandaag was de Amstel Gold Race in het zuiden van Limburg, na een zonnige dag daar zijn we op de terugweg aangeland bij Van Der Valk Hotel in Cuijk. Daar hebben Michel, Britt en ik allen een mixed grill gegeten. Als dessert had Britt Belgische suikerwafeltjes met yoghurtijs en warme kersen, Michel een seniorenijsje (notenijs met advocaat en slagroom) en zelf had ik het ‘bloedend hart’ een chocoladetaartje met warme chocoladefondant en geserveerd met ijs met slagroom. Zowel van het hoofd- als nagerecht hebben we alle drie gesmuld! (En druk dat het er was!). Al met al een geslaagd dagje.

Van Der Valk Hotel Cuijk
Raamweg 10
5431 NH Cuijk

0
(28 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top