Hamlapjes met Kersen

Hamlapjes met Kersen

Hamlapjes met Kersen

Ingrediënten: 500 gram hamlapjes, zout, peper, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 wortel, 200 ml fond, 1 potje kersen,

Aantal personen: 3

Snij 500 gram hamlappen in grote stukken, bestrooi met zout en peper. Bak de hamlapjes bruin in hete boter. Schep het uit de pan. Bak in de achtergebleven boter 1 gesnipperde ui met 2 fijngehakte teentjes knoflook en 1 in dunne plakjes gesneden wortel. Bak tot de ui zacht is. Doe het vlees terug in de pan en voeg 200 ml fond toe. Laat het 15 minuten pruttelen op laag vuur. Voeg vervolgens 1 uitgelekt potje kersen toe en warm het geheel goed door. Lekker met Vlaamse frites en een salade. Eet smakelijk!

0
(14 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top