Ciabattini met Zoete Kip

Ciabattini met Zoete Kip

Ciabattini met Zoete Kip

Ingrediënten: 3 eetlepels Samasaya ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal, 1 theelepel laos, 1 kipfilet, 2 ciabattini, 1 teentje knoflook, 150 gram blokjes ham, 250 gram champignons, 3 bosuien, sla,

Aantal personen: 2

Maak een marinade van 3 eetlepels ketjap manis, 2 eetlepels tomatenketchup, 1 theelepel sambal en 1 theelepel laos. Marineer hierin 1 in blokjes gesneden kipfilet voor minstens 3 uur. Verwarm de oven voor op 200 graden, bak de ciabattini’s ongeveer 6 minuten in de voorverwarmde oven. Bak de gemarineerde kipfilet met 1 fijngehakt teentje knoflook en 150 gram blokjes ham tot de kipfilet bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 3 in ringen gesneden bosuien toe en bak dit kort mee. Snij de ciabattini’s open en leg er een beetje sla op, beleg vervolgens met het kip, ham en champignons-mengsel. Eet smakelijk!

0
(16 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Ciabattini met Zoete Kip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top