Bangers ’n Mash met Doperwten

Bangers ’n Mash met Doperwten

Bangers 'n Mash met Doperwten

Zo veel stelt het niet voor ‘Bangers ’n Mash’, zeker als je voor kantenklare aardappelpuree kiest, je wilt nu eenmaal snel klaar zijn. De worst heb ik rondom bruin gebakken en daarna 10 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden verder laten garen, scheelt een boel vet! In de achtergebleven vet heb ik een in ringen gesneden ui gebakken en erbij een klein beetje water toegevoegd. Serveer de worst met de aardappelpuree en uienjus, erbij hebben we doperwten gegeten. Eet smakelijk!

(10 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top