De Hof in Renswoude

De Hof in Renswoude

De Hof - Scherpenzeel

Vandaag hebben we de Ronde van Vlaanderen gekeken, de start van de dames en ergens bij een kasseienstrook in Doorn (Ja er bestaat ook een Doorn in België!!). Na nog even een doorkomst te hebben gekeken in Berchem en daar in ‘t Sluwe Vosje nog wat tv-beelden te hebben opgepikt zijn we richting huis gegaan. Bijna thuis aangekomen zijn we nog even uit eten geweest bij Restaurant de Hof. Als voorgerecht had Britt de carpaccio, Michel een uiensoep en ik de beschonken champignons (in bierbeslag gefrituurde champignons’. Het hoofdgerecht was voor Michel en Britt de drie spiesjes ‘De Hof’ een kip-, rund- en varkensspies met een saus, zelf nam ik een wienerschnitzel ‘paris’ met champignons, ui, paprika en spekjes. Als toetje had Britt een sorbet royal en Michel en ik de frambozen-tiramisu met pistache ijs. We hebben heerlijk gegeten, een goede afsluiter van een leuk weekendje weg!

Restaurant De Hof
Arnhemseweg 3
3927 EE Renswoude

0
(61 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top