Brasserie De Swaene in Knesselare

Brasserie De Swaene in Knesselare

Brasserie De Swaene - Knesselare

We zijn lekker een weekendje weg naar België, shoppen en kijken naar de Ronde van Vlaanderen. Vandaag zijn we aangekomen in ons hotel en na het uitpakken zijn we op zoek gegaan naar een leuke eetgelegenheid. Dat werd Brasserie De Swaene, we hadden geluk er was nog een tafeltje vrij, zo druk is het er. We hebben er gekozen voor fondue variee, dat doe je thuis niet zo snel met zijn drieën. Het bestond uit lams- en rundvlees, kipfilet, varkenshaas, grillworst en gehaktballetjes. Erbij vier verschillende sauzen, frites en een salade. Het was lekker en goed vlees en je kon er lekker lang over doen. Als toetje hebben we op Britt een milkshake banaan, Michel een chocolademousse en ik, uiteraard, een dame blanche. Echt een aanrader om hier te eten!

Brasserie De Swaene
De Plaats 4
9910 Knesselare (België)

0
(38 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top