Spaghetti met Paprika en Spek in Kaassaus

Spaghetti met Paprika en Spek in Kaassaus

Spaghetti met Paprika en Spek in Kaassaus

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 150 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, tijm, 1 rode paprika, 100 ml kookroom, 1 groentebouillonblokje, 75 gram geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig. Schep het uit de pan en knip het fijn. Bak in het achtergebleven vet 1 gesnipperde ui met wat tijm tot de ui zacht is. Voeg 1 gesneden rode paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg vervolgens 100 ml kookroom toe en verkruimel er 1 groentebouillonblokje boven uit. Breng het kort aan de kook, zet het vuur lager en roer er 75 gram geraspte kaas door. Laat de kaas smelten. Doe de ontbijtspek terug in de pan en laat het geheel goed warm worden. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(57 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top