Curry met Worteltjes, Sperziebonen en Rijst

Curry met Worteltjes, Sperziebonen en Rijst

Curry met Worteltjes, Sperziebonen en Rijst

Ingrediënten: 2 eetlepels vissaus, scheutje limoensap, 2 schnitzels, rijst, 100 gram sperziebonen, 1 eetlepel groene curry pasta, 1 potje wortels, 400 ml kokosmelk,

Aantal personen: 3

Marineer 2 in reepjes gesneden schnitzel in een marinade van 2 eetlepels vissaus en een scheutje limoensap. Laat dit voor minstens 15 minuten marineren. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook 100 gram sperziebonen beetgaar in water met wat zout. Bak 1 eetlepel groene curry pasta in hete olie, voeg de schnitzelreepjes en bak het bruin. Voeg de gekookte sperziebonen en 1 uitgelekt potje worteltjes toe en roer even om. Voeg 400 ml kokosmelk toe en breng kort aan de kook. Laat het geheel vervolgens 15 minuten pruttelen zodat de kokosmelk indikt. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(63 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top