Spaghetti met Paprika-Kaassaus

Spaghetti met Paprika-Kaassaus

Spaghetti met Paprika-Kaassaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 rode paprika, paprikapoeder, 100 ml kookroom, 100 ml water, 1 groentebouillonblokje, 150 gram geraspte kaas, peper,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak in het olie 1 gesnipperde ui met 1 in blokjes gesneden paprika en wat paprikapoeder tot de ui zacht is. Voeg 100 ml kookroom en 100 ml water toe. Verkruimel er een groentebouillonblokje boven en breng het geheel aan de kook. Roer er vervolgens 150 gram geraspte kaas door en laat de kaas smelten. Breng op smaak met wat zout en peper. Serveer met de spaghetti. Eet smakelijk!

0
(85 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top