Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Mihoen met Kipfilet en Paprika in Kecapsaus

Ingrediƫnten: mihoen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 1 kipfilet, 1 gele paprika, 1 groene paprika, 1 potje Samasaya kecap saus,

Aantal personen: 3

Bereid de mihoen volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet tot de kipfilet bruin is. Voeg 1 gele en 1 groene in reepjes gesneden paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 1 potje Samasaya kecap saus en een klein beetje water toe. Roer even door en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Serveer met de mihoen. Eet smakelijk!

(80 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top