Indonesische Macaroni Schotel

Indonesische Macaroni Schotel

Indonesische Macaroni Schotel

Ingrediƫnten: macaroni, 5 eieren, 375 ml melk, zout, peper, nootmuskaat, 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 125 gram hamreepjes, 200 gram geraspte kaas, paneermeel,

Verwarm de oven voor op 200 graden. Kook de macaroni beetgaar in kokend water met wat zout. Klop 5 eieren los met 375 ml melk. Voeg zout, peper en nootmuskaat toe. Roer er 125 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 125 gram hamreepjes en 200 gram geraspte kaas door. Giet de macaroni af en roer door het ook door het eieren mengsel. Doe alles in een grote ovenschaal. Strooi er paneermeel over. Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Serveer bij de Indonesische macaroni schotel een sausje van 1/2 eetlepel sambal, 1 eetlepel tomatenpuree, 4 eetlepels tomatenketchup, 1 eetlepel ketjap manis, 1 fijngehakt sjalotje en 2 fijngehakte teentjes knoflook (alles even mixen met de staafmixer). Eet smakelijk!

0
(1.060 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top