Quignon in Utrecht

Quignon -Utrecht Clubsandwich Quignon -Utrecht olijf-ciabatta met brie

Vandaag geshopt in Utrecht, en daar zijn genoeg grand cafés, lunchrooms en restaurantjes. Wij hebben vandaag een tafeltje bemachtigt bij grand café Quignon aan de Oudegracht, waar we lekker hebben geluncht. Michel nam er de twee ambachtelijke kroketten met brood, Britt nam de olijf ciabatta met brie, tomaat en pesto en zelf nam ik de clubsandwich met gerookte kip, tomaat, bacon, avocado-mayonaise en chips. Het was heerlijk, de clubsandwich was in ieder geval goed belegd en ook de rest zag er smakelijk uit.

Quignon
Oudegracht 134
3511 AX Utrecht
Te;: 030-2257062

(13 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *