Rollade met Ham & Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham & Kaas en Champignonsaus

Rollade met Ham & Kaas en Champignonsaus

Ingrediënten: 1 rollade (of 2 kleine), ham, kaas, 1 sjalotje, tijm, champignons, 250 ml kookroom, zout, peper, paprikapoeder, 1 eetlepel maïzena, 2 eetlepels water,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Braad de rollade ongeveer 45 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen voordat je het netje er afhaalt. Snij de rollade in plakjes. Leg de plakken rollade afwisselend met de kaas en ham in een ovenschaal. Zet de ovenschaal nog 20 minuten terug in de oven.

Maak ondertussen de champignonsaus. Bak 1 fijngesnipperd sjalotje met tijm in hete boter tot het sjalotje zacht is. Voeg 250 gram champignons toe en bak mee tot de champignons zacht zijn. Voeg 250 ml kookroom toe. Breng kort aan de kook. Breng op smaak met zout, peper en paprikapoeder. Maak een papje van 1 eetlepel maïzena en 2 eetlepels water. Voeg dit toe aan de champignonsaus en laat de saus binden.

Serveer de rollade met ham & kaas met de champignonsaus. Wij hebben er Franse frietjes en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

(223 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top