Kip in Tomatensaus

Kip in Tomatensaus

Kip in Tomatensaus

Ingrediënten: 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, tijm, 1 blik tomaatblokjes, zout, peper, 3 kipfilets, mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Fruit, in hete boter, 1 gesnipperd sjalotje met 2 fijngehakte teentjes knoflook en een beetje tijm tot het sjalotje zacht is. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en breng het kort aan de kook. Breng op smaak met zout en peper. Snij 3 kipfilets in blokjes. Doe de kipfiletblokjes in een ovenschaal. Giet de saus over de kipfilet. Strooi er stukjes mozzarella en geraspte kaas over. Zet de ovenschaal ongeveer 20 minuten in de oven. Lekker met een pasta. Eet smakelijk!

0
(132 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top