Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Spaghetti Bolognese

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 1 wortel, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 250 gram ontbijtspek, 200 gram gehakt, 1 bouillonblokje, geraspte kaas

Aantal personen: 3

Doe in een keukenmachine 1 ui, 1 wortel, 2 teentjes knoflook en 250 gram champignons (allemaal schoongemaakt en gepeld etc). Pureer de groente. Doe een blik tomaatblokjes erbij en zet de keukenmachine nog even aan. Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Schep de ontbijtspek uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 200 gram gehakt bruin. Voeg de gepureerde groente toe. Verkruimel een bouillonblokje er boven. Breng het geheel aan de kook en laat vervolgens 20 minuten op laag vuur doorwarmen. Serveer met de spaghetti en eventueel geraspte kaas. Eet smakelijk!

(19 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

5 thoughts on “Spaghetti Bolognese

  1. Gewoon is spaghetti met een eenvoudige tomatensaus. Decadent is spaghetti met zalm ofzo. Italianen houden van eenvoud wat betreft spaghetti.

Comments are closed.

Back To Top