Taco Ovenschoteltje

Taco Ovenschoteltje

Taco Ovenschoteltje

IngrediĆ«nten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 150 gram gehakt, 250 gram cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes, 100 ml bouillon, taco chips (Dorito’s), mozzarella, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakte teentje knoflook tot de ui zacht is. Voeg 150 gram gehakt toe en bak dit bruin. Voeg vervolgens 250 gram in kwarten gesneden cherrytomaten, 1 blik tomaatblokjes en 100 ml bouillon toe. Breng kort aan de kook. Doe de saus in een ovenschaal (of twee kleinere ovenschaaltjes). Doe de taco chips (zoveel je lekker vindt) in de saus. Bestrooi met stukjes mozzarella en geraspte kaas. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven zodat de kazen goed smelten. Eet smakelijk!

(9 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Taco Ovenschoteltje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top