Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 200 gram sperziebonen, 1 ui, 1 theelepel sambal, 2 braadworsten, 1 pakje Cirio tomaatblokjes ‘onion & garlic’, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Kook 200 gram sperziebonen beetgaar in water met zout. Bak 1 gesnipperde ui met 1 theelepel sambal glazig. Voeg 2 ‘ontvelde’ braadworsten toe en bak het worstvlees toe. Voeg 1 pakje Cirio tomaatblokjes en de beetgare sperziebonen toe. Warm het geheel goed door. Serveer het geheel met spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(222 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

2 thoughts on “Spaghetti met Worst, Sperziebonen en Tomatensaus

    1. bedankt voor het compliment! Cirio producten zijn er gedeeltelijk bij de AH, maar deze tomaatblokjes in een kartonnen verpakking heb ik tot nu toe alleen gezien bij de C1000. Kan me voorstellen dat het ook bij de Jumbo of Hoogvliet verkrijgbaar kan zijn, maar dat weet ik niet zeker.

      Gr. Anja

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top