Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Ingrediënten: noodles, 1 kipfilet, zout, peper, 1 ui, 1 teentje knoflook, 125 gram champignons, 3 bosuien, 125 gram taugé, 200 ml gezeefde tomaat, scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 2 theelepels sambal,

Aantal personen: 3

Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bestrooi 1 in blokjes gesneden kipfilet met zout en peper. Bak de kipfilet bruin in hete olie. Voeg 1 gesnipperde ui en 1 fijngehakt teentje knoflook toe. Bak tot de ui zacht is. Voeg 125 gram in blokjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 3 in ringen gesneden Bosuien en 125 gram taugé toe en bak kort mee. Voeg 200 ml gezeefde tomaat toe, breng op smaak met een scheutje chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 2 theelepels sambal toe. Warm het geheel goed door. Serveer de noodles. Eet smakelijk!

(399 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Noodles met Kip in Pittige Tomatensaus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top