Rijst met Kipfilet, Chorizo en Paprika

Rijst met Kipfilet, Chorizo en Paprika

Rijst met Kipfilet, Chorizo en Paprika

Ingrediënten: rijst, 100 gram chorizo, 1 kipfilet, 1 ui, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 1 blik tomaatblokjes, 1 bouillonblokje,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 100 gram stukjes chorizo tot het knapperig is. Schep het uit de pan en houd even apart. Bak in het achtergebleven vet 1 in blokjes gesneden kipfilet tot het bruin is. Voeg 1 gesnipperde ui, 1 gesneden rode paprika en 1 gesneden gele paprika toe en bak 5 minuten mee. Voeg 1 blik tomaatblokjes toe en verkruimel er 1 bouillonblokje boven uit. Breng kort aan de kook, doe de chorizo terug in de pan en laat vervolgens 10 minuten pruttelen. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(37 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top