Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus

Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus

Ingrediënten: spaghetti, zout, 1 ui, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 kipfilet, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met basilicum, 300 gram doperwten,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 1 gesnipperde ui met 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 pakje tomaatblokjes toe en 300 gram doperwten. Laat het geheel even aan de kook komen en laat vervolgens 10 tot 15 minuten pruttelen op laag vuur. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(33 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Spaghetti met Kipfilet, Doperwten en Tomatensaus

  1. Hoi Anja, even een flauwe opmerking over een klein foutje in het recept. Bij de ingrediënten staat 300 gram doperwten en in het recept 1200 gram doperwten. ik had alleen het recept gelezen en dacht al 1200 gram doperwten dat kan niet goed zijn. wel erg veel. toen zag ik pas de ingrediënten staan.

    Gr. JEanne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top