Varkenshaas met Champignonssaus

Varkenshaas met Champignonssaus

Varkenshaas met Champignonssaus

Ingrediënten: 1 varkenshaas, zout, peper, 125 gram champignons, 125 ml kookroom,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden. Snij de varkenshaas door de helft. Bestrooi met zout en peper. Bak de varkenshaas rondom bruin. Leg de varkenshaas in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Bak in de achtergebleven boter 125 gram in plakjes gesneden champignons tot het zacht is. Breng de champignons op smaak met een beetje peper. Voeg 125 ml kookroom toe en warm dat mee en laat het iets indikken. Serveer de varkenshaas met de champignonssaus. Lekker met aardappelkroketjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(18 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top