Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Lunchroom Tante Toos - VeenendaalVandaag nog de laatste kerstboodschappen gehaald en gelijk nog even het centrum van Veenendaal in gedoken. Al shoppend is het zo 12 uur, tijd om te lunchen. We zijn beland bij Lunchroom Tante Toos. Na een warme chocomel met slagroom en een koffie Tante Toos (koffie, slagroom, karamellikeur en een kletskopje) hebben we beide een ‘giotto del mundo’, een Italiaanse bol met gekruid met gehakt, champignons en spek. Heerlijk! Zowel voor een kopje koffie tijdens het winkelen of een lekker lunchhapje is dit een leuk adres in Veenendaal.

Lunchroom Tante Toos
Hoofdstraat 104
3901 AX Veenendaal
Tel: 0318-517722

(59 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

One thought on “Lunchroom Tante Toos in Veenendaal

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top