Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Spaghetti met Kipfilet en Champignons

Ingrediƫnten: spaghetti, zout, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 kipfilet, 250 gram champignons, 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Kook de spaghetti beetgaar in kokend water met wat zout. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 1 gesnipperde ui op middelhoog vuur tot het ontbijtspek knapperig is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak dit bruin. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot ze bijna zacht zijn. Voeg als laatste 1 pakje Cirio tomaatblokjes met ui en knoflook toe. Laat het geheel nog 5 minuten pruttelen. Serveer met de spaghetti en geraspte kaas. Eet smakelijk!

0
(11 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top