Ajam Setan

Ajam Setan

Ajam Setan

Ingrediënten: 2 kipfilets, zout, mosterd, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 1 1/2 theelepel sambal, 2 eetlepels ketjap manis, 100 ml water, scheutje citroensap,

Aantal personen: 2

Wrijf 2 kipfilets in met zout en mosterd. Laat dit een uur marineren. Doe 1 ui, 2 teentjes knoflook en 1 1/2 theelepel sambal in een keukenmachine en maak er een pasta van. Bak de kipfilets bruin aan beide zijden. Voeg de ui-pasta toe en bak kort mee. Voeg 2 eetlepels ketjap manis en een scheutje citroensap toe. Laat het geheel nog 15 minuten pruttelen zodat de kipfilet goed gaar is van binnen. Serveer de kipfilet met de ui-ketjapsaus. Lekker met nasi. Eet smakelijk!

(36 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top