Käse Spätzle met Champignons en Braadworst

Käse Spätzle met Champignons en Braadworst

Käse Spätzle met Champignons en Braadworst

Ingrediënten: 1 zakje Maggi fix & frisch käse spätzle, 750 ml water, 250 gram spätzle, 100 gram geraspte kaas, 2 braadworsten, 1 ui, 250 gram champignons,

Aantal personen: 3

Meng 1 zakje Maggi fix & frisch käse spätzle met 750 gram water. Breng aan de kook en voeg 250 gram gedroogde spätzle toe. Laat het 20 minuten zachtjes koken. Haal de pan van het vuur, roer er 100 gram geraspte kaas door en laat de kaas smelten.

Bak terwijl de spätzle kookt in een andere pan het worstvlees van 2 ontvelde braadworsten met 1 gesnipperde ui tot het vlees bruin is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak dit mee tot de champignons zacht zijn. Breng eventueel op smaak met zout en peper. Serveer de käse spätzle met de champignons en braadworst. Eet smakelijk!

0
(79 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top