Kiprollade met Paprika, Tomaat en Ui

Kiprollade met Paprika, Tomaat en Ui

Kiprollade met Paprika, Tomaat en Ui

Ingrediënten: 1 kiprollade, 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 1 teentje knoflook, tijm, 1 rode paprika, 1 gele paprika, 3 tomaten,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 1 kiprollade rondom bruin in hete boter. Voeg 100 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 gesnipperde ui, 1 fijngehakt teentje knoflook en een beetje tijm. Bak tot de ui zacht is. Voeg 1 rode en 1 gele gesneden paprika en 3 in blokjes gesneden tomaten toe. Bak kort mee. Zet de pan met kiprollade en groenten ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Lekker met aardappelschijfjes. Eet smakelijk!

(94 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top