Noodles met Schnitzels en Paprika

Noodles met Schnitzels en Paprika

Noodles met Schnitzels en Paprika

Ingrediënten: 1 eetlepel tomatenketchup, 5 eetlepels sojasaus, 2 eetlepels honing, gemberpoeder, 2 schnitzels, noodles, 1 gele paprika, 1 rode paprika, 125 gram taugé, 2 eetlepels vissaus,

Aantal personen: 3

Maak een marinade van 1 eetlepel tomatenketchup, 5 eetlepels sojasaus en 2 eetlepels honing. Breng op smaak met gemberpoeder. Voeg 2 in reepjes gesneden schnitzels toe aan de marinade en laat dit minstens een uur marineren. Kook de noodles volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak de schnitzelreepjes bruin en voeg als de schnitzelreepjes bruin zijn 1 gele en 1 rode paprika (in reepjes gesneden) toe en bak 5 minuten mee. Voeg 125 gram taugé toe en bak kort mee. Giet de noodles af en voeg toe aan de schnitzels met de overgebleven marinade. Breng op smaak met 2 eetlepels vissaus. Eet smakelijk!

0
(20 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top