Kip Tikka Masala met Doperwten en Worteltjes

Kip Tikka Masala met Doperwten en Worteltjes

Kip Tikka Masala met Doperwten en Worteltjes

Ingrediënten: 1 ui, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel Patak’s tikka masala curry paste, 1 kipfilet, 1 appel, 1 pot doperwten en worteltjes, 250 ml kokosmelk, 1/2 blikje tomatenpuree, zout,

Aantal personen: 2

Bak 1 gesnipperde ui met 1 fijngehakt teentje knoflook en 1 eetlepel Patak’s tikka masala curry paste tot de ui zacht is. Voeg 1 in blokjes gesneden kipfilet toe en bak de kipfilet bruin. Voeg 1 geschilde en in blokjes gesneden appel toe en bak kort mee. Voeg 1 pot doperwten en wortels en 250 ml kokosmelk en 1/2 blikje tomatenpuree toe. Breng kort aan de kook en laat het geheel 10 minuten pruttelen. Breng eventueel op smaak met een beetje zout. Lekker met naanbrood. Eet smakelijk!

(117 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top