Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Ingrediënten: 2 kipfilets, Ballymaloe cranberry sauce, roomkaas, zout, peper, kipkruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (gewone oven). Snij 2 kipfilets open. Besmeer met Ballymaloe cranberrysauce en smeer er een laagje roomkaas over. Vouw de kipfilet dicht en bind vast met keukentouw. Bestrooi met zout, peper en kipkruiden. Leg de kipfilets in een ovenschaal (misschien handig ze eerst rondom aan te bakken in hete boter, maar dat had ik niet gedaan), en zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er doperwten met ui en ontbijtspek en Vlaamse frieten erbij gegeten. Eet smakelijk!

(92 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top