Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Kip

Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Kipfilet Gevuld met Roomkaas en Cranberry Sauce

Ingrediƫnten: 2 kipfilets, Ballymaloe cranberry sauce, roomkaas, zout, peper, kipkruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 180 graden (gewone oven). Snij 2 kipfilets open. Besmeer met Ballymaloe cranberrysauce en smeer er een laagje roomkaas over. Vouw de kipfilet dicht en bind vast met keukentouw. Bestrooi met zout, peper en kipkruiden. Leg de kipfilets in een ovenschaal (misschien handig ze eerst rondom aan te bakken in hete boter, maar dat had ik niet gedaan), en zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er doperwten met ui en ontbijtspek en Vlaamse frieten erbij gegeten. Eet smakelijk!

0
(104 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top