De Zakkendrager in Utrecht

De Zakkendrager in Utrecht

De Zakkendrager - UtrechtVandaag hadden we een afscheidslunch van onze management assistente Leonie. Met de afdeling hebben we haar nieuwe baan gevierd (uiteraard vinden wij het jammer dat ze weggaat) bij De Zakkendrager in Utrecht. Vooraf heb ik een tomatensoep genomen, geserveerd met brood en daarna heb ikzelf een croque monsieur a la De Zakkendrager op. Beide gerechten waren rap klaar (fijn voor een zakelijke lunch bv). Het was in ieder geval lekker. Als afsluiter heb ik een warme chocomel met slagroom genomen, een goede afsluiter op zo’n koude winterdag.

De Zakkendrager
Zakkendragerssteeg 26
3511 AA Utrecht
Tel: 030-2317578

(21 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top