Balletjes met Krieken

Balletjes met Krieken

Balletjes met Krieken

Ingrediënten: 1 ui, 300 gram gehakt, 1 ei, paneermeel, zout, peper, bloem, 1 eetlepel maïzena, beetje water, 1 pot kersen,

Aantal personen: 2

Stoof 1 fijngesnipperde ui aan in boter op laag vuur tot het zacht is. Laat de ui afkoelen. Meng 300 gram gehakt met de gestoofde ui, 1 ei en een beetje paneermeel. Breng het op smaak met zout en peper. Rol er balletjes van. Rol de balletjes door een beetje bloem. Bak de gehaktballetjes in hete boter op middelhoog vuur bruin. Meng 1 eetlepel maïzena met een beetje water tot een papje. Zet in een aparte pan 1 pot kersen met het sap en het maïzenapapje op en laat het op middelhoog vuur langzaam warm worden. Serveer de gehaktballetjes met de kersen (of te wel krieken). Wij hebben er Vlaamse frieten en een salade bij gegeten. Eet smakelijk!

(106 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top