Jakarta Going in Vaals

Jakarta Going in Vaals

Jakarta Going - VaalsDit authentiek Indonesisch eetcafé kreeg op verschillende sites goede recensies en terecht! Wij hebben er de grote rijsttafel genomen. Hierbij kregen we vooraf een soto ajam (Indonesische kippensoep) en daarna de rijsttafel met 4 soorten saté, saté ajam (kipsaté) , saté babi (varkensaté), saté manis (saté van ossenhaas) en saté kamping (saté van lamsvlees), 3 soorten vleesgerechten kip, rundvlees en varkensvlees, wokgroenten, atjar tjampoer, serundeng, sambal goreng ketang, gado gado, bami goreng en witte rijst. Mild was trouwens nog best pittig, maar als je het goed afwisseld met zoete gerechten is het goed te doen. We hebben in ieder geval gesmuld. Als toetje hebben we thee (en Michel koffie) met spekkoek genomen. Een waardige afsluiter van een vakantie-midweekje zonder koken.

Jakarta Going
Maastrichterlaan 91
6291 EM Vaals

0
(39 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top