Timbers in Vaals

Timbers in Vaals

Timbers - VaalsVandaag was er nog sneeuwval in Vaals, het was ’s avonds dan ook best wel glad, dus weer in het park gebleven. Deze keer hebben we in het restaurant gegeten. Michel nam de varkenshaas met karamelappeltjes en een saus van Calvados en zelf nam ik het runderstoofpotje met rode wijn, uitgebakken spekjes en geglaceerde zilveruitjes. Als toetje nam Michel de tiramisu en ik heb zelf de parfait genomen, een romige ijstoetje. We hebben er heerlijk gegeten.


Landal Hoog Vaals
Timbers
Randweg 21
6291 DC Vaals

(15 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top