Schnitzel Gevuld met Ossenworst

Schnitzel Gevuld met Ossenworst

Schnitzel Gevuld met Ossenworst

Ingrediënten: 2 schnitzels, 2 plakjes ham, ossenworst, bloem, 1 ei, paneermeel, zout, gedroogde kruiden,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 170 graden. Maak 2 schnitzels met een deegroller nog platter. Beleg elke schnitzel met een plakje ham en bestrijk het met een dikke laag ossenworst. Rol de schnitzel op en bindt het vast met keukentouw. Wentel de schnitzels door de bloem, vervolgens door een geklutst ei en daarna door paneermeel gekruid met zout en gedroogde kruiden. Bak de gevulde schnitzels rondom bruin in de hete boter. Leg de gevulde schnitzels vervolgens in een ovenschaal en zet de ovenschaal nog 25 minuten in de voorverwarmde oven zodat de schnitzels ook binnen in gaar worden. Lekker met aardappelschijfjes en een salade. Eet smakelijk!

0
(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Schnitzel Gevuld met Ossenworst

  1. Net klaar met eten can dit recept. Leuk idee, maar het werd een zooitje op de borden. De touwtjes waren door de paneerkorst niet meer eenvoudig los te krijgen en trokken de korst stuk en de ‘spiraal-plakken’ van de rol kwamen dus los. Op de fot lijkt het 1 centrale vulling, maar ik eindigde dus met een spiraalproduct. Wel lekker, maar qua presentatie minder.
    BTW – ooit getracht osseworst te vinden in Bergen op Zoom?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top