Tortellini met Champignons en Tomatensaus

Ingrediënten: tortellini met kaasvulling, 1 ui, 250 gram champignons, 1 blik tomaatblokjes, 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis, 1 bouillonblokje, geraspte kaas,

Aantal personen: 2

Kook de tortellini met kaasvulling in kokend water met een beetje zout beetgaar. Bak 1 gesnipperde ui tot de ui zacht is. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 blik tomaatblokjes toe en breng dit op smaak met 1 eetlepel chilisaus, 1 eetlepel ketjap manis en 1 verkruimeld bouillonblokje. Breng kort aan de kook en warm het vervolgens op laag vuur ongeveer 10 minuten. Serveer de saus met de tortellini, strooi er eventueel geraspte kaas over. Eet smakelijk!

0

Delen mag :

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *