Blinde Vinken met Champignons

Blinde Vinken met Champignons

Blinde Vinken met Champignons

Ingrediënten: 2 blinde vinken, 250 gram champignons, 300 ml bouillon,

Aantal personen: 2

Verwarm de oven voor op 120 graden. Bak 2 blinde vinken rondom bruin in hete boter. Haal ze uit de pan, leg ze in een ovenschaal en zet de ovenschaal ongeveer 15 minuten in de voorverwarmde oven. Bak ondertussen in het achtergebleven vet 250 gram in plakjes gesneden champignons tot ze een beetje zacht worden. Voeg 300 ml bouillon toe en laat de bouillon in 10 minuten inkoken. Serveer de blinde vinken met de champignons. Wij hebben er aardappelbolletjes en sla bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(32 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Blinde Vinken met Champignons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top