HK Visspecialiteiten in Scheveningen

HK Visspecialiteiten in Scheveningen

Henk Kraan Visspecialiteiten - Scheveningen

Zo opeens hadden we zin in ‘fish ’n chips’ en als je niet in Engeland bent kan je het beste het halen ergens aan de haven. Het werd dus Scheveningen. Bij Henk Kraan visspecialiteiten in de haven van Scheveningen hebben we dan ook als lunch een lekkerbekkie met gebakken aardappelpartjes gegeten. Daarna een wandeling over de boulevard, het strand van Scheveningen is vanwege werkzaamheden afgesloten en bij Columbus een warme chocomel met slagroom gedronken zoals we dat altijd doen als we in Scheveningen zijn. De vis was trouwens erg lekker, en dat voor niet-visliefhebbers.

HK Visspecialiteiten
Visafslagweg 60
2583 DM Scheveningen

0
(65 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Via Mastodon kan je Brutsellog volgen via @Anja@www.brutsellog.nl .

One thought on “HK Visspecialiteiten in Scheveningen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top