Ham-Kaaskroketten

Ham-Kaaskroketten

Ham-Kaaskroketten

Lekker makkelijk vandaag, van een restje ham-kaassaus had ik gisteren al kroketten gemaakt en deze vandaag in de oven gebakken. We hebben namelijk geen frituurpan. Ging aardig, al was de korst misschien niet zo krokant, de smaak was wel lekker.

Het recept voor de ham-kaassaus vind je hier. Laat de ham-kaassaus goed afkoelen in de koelkast. Zet alvast klaar bloem op een bord, een geklutst ei in een soepbord en paneermeel (eventueel gemengd met gedroogde kruiden) op nog een ander bord. Vorm van de dik geworden ham-kaassaus kroketten. Rol de kroketten eerst door de bloem, vervolgens door het geklutste ei en daarna door het paneermeel. Als ze allemaal gedaan zijn haal je ze nogmaals door het geklutste ei en door het paneermeel. Leg de ham-kaaskroketten nog even in de koelkast. Verwarm de oven voor op 200 graden (of frituur de ham-kaaskroketten in frituurolie van 180 graden voor ik denk 6 minuten?). Smeer een bakvorm voor 6 minicakes in met olie. Leg de kroketten er in en besprenkel met olie. Zet de ham-kaaskroketten ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

0
(176 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)

Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

2 thoughts on “Ham-Kaaskroketten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top