Toad in a Hole

Toad in a Hole

Toad in a Hole

Ingrediƫnten: 4 saucijzen, 1 ui, 100 gram bloem, 300 ml melk, 2 eieren, zout, gedroogde kruiden,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg 4 saucijzen in een ovenschaal. Leg er rondom heen 1 gesnipperde ui. Besprenkel met olie. Zet de ovenschaal ongeveer 10 minuten in de voorverwarmde oven. Meng ondertussen 100 gram bloem met 300 melk, 2 eieren, zout en gedroogde kruiden (naar smaak) tot een beslag. Giet het beslag bij de worstjes en zet de ovenschaal nog ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er een salade en aardappelschijfjes bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(17 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top