Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Ingredi├źnten: 3 schnitzels, 2 zongedroogde tomaten, mozzarella, zout, peper, 3 blaadjes salie, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel over 3 schnitzels 2 fijngehakte zongedroogde tomaten en wat mozzarella. Rol de schnitzel op. Bestrooi met zout en peper. Leg op elke schnitzel een blaadje salie. Omwikkel elke schnitzel met 2 plakjes rauwe ham. Bak de schnitzelrolletjes rondom aan in hete boter. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(152 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Back To Top