Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Schnitzels gevuld met Mozzarella en Zongedroogde Tomaat

Ingrediƫnten: 3 schnitzels, 2 zongedroogde tomaten, mozzarella, zout, peper, 3 blaadjes salie, 6 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Verdeel over 3 schnitzels 2 fijngehakte zongedroogde tomaten en wat mozzarella. Rol de schnitzel op. Bestrooi met zout en peper. Leg op elke schnitzel een blaadje salie. Omwikkel elke schnitzel met 2 plakjes rauwe ham. Bak de schnitzelrolletjes rondom aan in hete boter. Leg de schnitzelrolletjes in een ovenschaal. Zet de ovenschaal ongeveer 25 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

1
(175 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top