Aardappelschotel met Mozzarella en Tomaat

Aardappelschotel met Mozzarella en Tomaat

Aardappelschotel met Mozzarella en Tomaat

Ingrediënten: 2 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 450 gram aardappelschijfjes, 1 tomaat, aardappelkruiden, mozzarella, 1 tomaat, 3 plakjes rauwe ham,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bak 2 fijngesnipperde sjalotjes met 2 fijngehakte teentjes knoflook in hete boter tot de sjalotjes zacht zijn. Doe in een ingevette ovenschaal een laagje aardappelschijfjes, leg hierop dunne plakjes tomaat, stukjes mozzarella en stukjes rauwe ham. Bedek met een laagje van de sjalotjes. Kruid met aardappelkruiden. Leg hierop weer aardappelschijfjes en opnieuw tomaat, mozzarella, rauwe ham en sjalotjes. Eindig met een laagje aardappelschijfjes. Bestrooi nog met wat aardappelkruiden. Zet ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

(434 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

3 thoughts on “Aardappelschotel met Mozzarella en Tomaat

  1. We vinden al je recepten geweldig. Al mijn collega’s maken ze en altijd horen we lekker, echt lekker. En wat je ziet krijg je ook. En daar bedoel ik mee zoals de foto weergeeft zo is het resultaat op je bord ook. Voorheen konden wij gemakkelijk het recept uitprinten via een link. Nu moet je steeds copieeren en plakken. Kan deze optie weer teruggeplaats worden? Verder niets dan lof over je geweldige recepten, ga zo door. Wij blijven er zeker gebruik van maken.

    Gr. Jeanne

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top