Macaroni met Champignons en Spek

Macaroni met Champignons en Spek

Macaroni met Champignons en Spek

Ingrediënten: macaroni, 100 gram plakjes ontbijtspek, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 1 eetlepel bloem, 200 ml bouillon,

Aantal personen: 3

Kook de macaroni in kokend water met wat zout. Bak 150 gram plakjes ontbijtspek knapperig in een hete koekenpan. Haal de ontbijtspek uit de pan en houd het apart. Bak in het achtergebleven vet, voeg eventueel wat extra olie toe, 1 gesnipperde ui met 2 teentjes knoflook tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en roerbak de champignons tot ze zacht zijn. Voeg 1 eetlepel bloem toe en bak kort mee. Voeg 200 ml bouillon toe en laat het een beetje indikken. Verkruimel de ontbijtspek en voeg dit toe aan de champignons. Serveer de champignons met de macaroni. Eet smakelijk!

(22 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top