Hotel ’t Palviljoen in Rhenen

Hotel ’t Palviljoen in Rhenen

Hotel 't Paviljoen - Rhenen / le maquisard, brasserie mondial high teaVandaag hebben we ge’high-tea’d in de brasserie ‘Mondial’ van hotel ’t Paviljoen, omdat door het slechte weer we gisteren niet konden shoppen in België. Net als de vorige keer kozen we voor de high-tea deluxe.

De high tea bestond uit bonbons, pepernoten, chocoladebonen en gevulde koekjes vooraf. Daarna volgde een toren met sandwiches gerookte zalm, sandwiches komkommer en tuinkers, sandwiches seranoham en roomkaas, scones, brownies, mini quiches met zalm, chocoladesoesjes, petit fours, kletskoppen met chocolade mascarpone en gemarineerd fruit.

Onbeperkt kon je thee van Dammann Frêres (of Illy koffie) erbij drinken. Kortom genoeg om een tijdje er van te genieten. Het was heerlijk!

Hotel ’t Paviljoen – Brasserie Mondial
Grebbeweg 103-105
3911 AV Rhenen

0
(42 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top