Karbonades uit de Oven met Champignons en Worteltjes

Karbonades uit de Oven met Champignons en Worteltjes

Karbonades uit de Oven met Champignons en Worteltjes

Ingrediƫnten: 4 schouderkarbonades, zout, peper, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 3 sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 250 gram champignons, 1 potje worteltjes, peterselie,

Aantal personen: 4

Verwarm de oven voor op 180 graden. Bestrooi 4 karbonades met zout en peper. Bak de karbonades aan beide zijde bruin. Haal de karbonades uit de pan. Bak in het achtergebleven vet 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek met 3 gesnipperde sjalotjes en 2 fijngehakte teentjes knoflook ongeveer 5 minuten. Voeg 250 gram in plakjes gesneden champignons, 1 uitgelekt potje worteltjes en fijngehakte peterselie toe. Laat de champignons zacht worden. Leg de karbonades terug in de pan en zet de pan met de deksel erop ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven (de pan moet wel ovenbestendig zijn). Erbij hebben we aardappelschijfjes gegeten. Eet smakelijk!

0
(108 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top