Ajam Paniki

Ajam Paniki

Ajam Paniki

Vandaag was de presentatie van de 29ste editie van het Wannée kookboek in de voormalige Amsterdamse Huishoudschool wat vandaag precies 100 jaar bestaat. Helemaal leuk! Alleen de terugreis viel tegen, problemen rondom Utrecht, toch redelijk op tijd thuis maar geen zin om te koken. Het werd makkelijk. Ajam Paniki van Samasaya met naast de kipfilet extra toegevoegd een gesnipperde ui en een teentje knoflook. Erbij sperziebonen en rijst. Lekker, maar pittig …

(125 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
0
Deel op sociale media
Matrix #brutsellog_nl:mtrx.anchel.nl & Fediverse / Activitypub @anja@www.brutsellog.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back To Top