Regenboog Cake

Regenboog Cake

Regenboog Cake regenboogcake

Ingrediënten: 250 gram boter, 250 gram suiker, 4 eieren, 250 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker, kaneel, kardemom, snuf zout, rode, gele, groene en blauwe kleurstof,

Verwarm de oven voor op 180 graden (normale oven). Mix 250 gram boter met 250 gram suiker. Voeg vervolgens één voor één 4 eieren toe en mix dit tot een luchtig geheel. Voeg vervolgens 250 gram bloem, 1 zakje sinaasappelsuiker, kaneel, kardemom en een snuf zout toe toe. Meng tot een goed beslag. Verdeel het beslag in 6 kommetjes. Meng door 1 deel wat rode kleurstof voor een rood beslag. Door het 2e beslag rood en gele kleurstof voor een oranje beslag. Door het 3e beslag gele kleurstof voor een geel beslag. Door het 4e beslag groene kleurstof voor een groen beslag. Door het 5e beslag blauwe kleurstof voor een blauw beslag en door het 6e beslag rode en blauwe kleurstof voor een paars beslag. Doe het beslag in laagjes in een beboterde en bebloemde lage tulband. Zet de lage tulband ongeveer 40 minuten in de voorverwarmde oven. Laat de cake goed afkoelen. Smul ze!

0
(86 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

One thought on “Regenboog Cake

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top