Kip Hollandaise

Kip

Kip Hollandaise

Kip Hollandaise

Ingrediƫnten: 2 kipfilets, kipkruiden, zout, 250 gram champignons, 150 gram shiitakes, 3 bosuien, 100 ml kookroom, 1 potje Maille hollandaisesaus, geraspte kaas,

Aantal personen: 3

Verwarm de oven voor op 200 graden (normale oven). Snij 2 kipfilets in blokjes en bestrooi met kipkruiden en zout. Bak de kipfiletblokjes rondom bruin in hete boter. Schep de kipfilet uit de pan. Bak in de achtergebleven boter 250 gram in plakjes gesneden champignons, 150 gram in plakjes gesneden shiitakes en 3 in ringen gesneden bosuien tot de paddenstoelen geslonken zijn. Voeg 100 ml kookroom en 1 potje hollandaisesaus toe. Breng kort aan de kook. Doe de kipfilet terug in de pan. Roer goed door. Haal de pan van het vuur af en strooi er geraspte kaas over. Zet de pan ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven. Wij hebben er aardappelbolletjes bij gegeten. Eet smakelijk!

0
(29 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top