Rijst met Kapucijners in Zoete Saus

Rijst met Kapucijners in Zoete Saus

Rijst met Kapucijners in Zoete Saus

Ingrediënten: rijst, 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek, 1 ui, 250 gram champignons, 1 potje jonge kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels Samasaya ketjap manis, beetje water,

Aantal personen: 3

Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking. Bak 250 gram dobbelsteentjes ontbijtspek knapperig. Voeg 1 gesnipperde ui toe en bak mee tot de ui zacht is. Voeg vervolgens 250 gram in plakjes gesneden champignons toe en bak tot de champignons zacht zijn. Voeg vervolgens 1 uitgelekt potje jonge kapucijners, 1 blikje tomatenpuree, 3 eetlepels chilisaus, 2 eetlepels ketjap manis en een beetje water toe. Laat het geheel 10 minuten pruttelen op laag vuur. Serveer met de rijst. Eet smakelijk!

0
(88 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top