Aardappelkroketjes met Kaas

Aardappelkroketjes met Kaas

Aardappelkroketjes met Kaas

Ingrediënten: 450 gram kruimige aardappels, 1 eigeel, 2 eetlepels bloem, zout, peper, nootmuskaat, bieslook, 50 gram geraspte belegen kaas, paneermeel, olie,

Aantal aardappelkroketjes: 12

Kook 450 gram kruimige aardappels. Giet de aardappels af en laat iets afkoelen. Pureer de aardappels met 1 eigeel, 2 eetlepels bloem, zout, peper, nootmuskaat, bieslook en 50 gram geraspte belegen kaas. Laat de puree verder afkoelen. Verwarm ondertussen de Airfryer voor op 200 graden (of de hetelucht oven op 200 graden). Meng paneermeel met een beetje olie tot de paneermeel weer los is. Maak kroketten van de aardappelpuree. Haal dit door de paneermeel. Bak de kroketten 8 minuten in de Airfryer (niet teveel te gelijk) of in de oven. Eet smakelijk!

0
(58 keer bezocht, waarvan vandaag 1 keer)
Fediverse : @anja@www.brutsellog.nl | BlueSky : @brutsellog.nl | Flipboard : https://flip.it/8caSV5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top